ingyenmedve

Tiszta álattkert! Álattnak van ingyen kedve. Eszonta a költő is. Várom a sültgalambot. Teve van kétpúpú, nekem elég a magamé is, ami én magam vagyok!

Friss topikok

  • milu vagyok:): Annyira igénytelen és ruppótlan a poszter stílusa, hogy a negyedik pontnál felfüggesztettem az olv... (2014.12.27. 23:52) KülönKRESZ buszsofőröknek
  • Vidéki: @ingyenmedve: Ne feledkezz meg arról sem , hogy Bokros a Budapest Bank vezéreként is bizonyított ... (2009.04.07. 09:37) Balfaszista jobbersajtó
  • Transzmoha: @ingyenmedve: köcce, megskubbantom (2008.12.28. 22:45) Fasza új blogötletem

Linkblog

Félelem és reszketés a világ valutaspekulánsain

2008.11.19. 04:07 | ingyenmedve | Szólj hozzá!

Címkék: hurránaivizmus

..és a strómanjaikon meg pláne! Alig ült el a vihar a társadalombiztosítási szakmát alapjaiban megrázó magyar tébéreform után, új hungaricum miatt most meg a valutaspekulánsok estek pánikkómába: Magyarország megadóztatni tervezi a valutaváltásokon keletkezett bevételeket. A világ pénzpiacain térdig járni a beájult valutahiénákban. Heather F. McSteam, a hírhedt valutapiaci strómanica máris a növényiolaj és bioethanol papírokba konvertálja át vagyonát. George Soros Dr Kiss Péter kancelláriaminisztertől február második felére kapott időpontot, amiben fogadni tudná az aggódó tőzsdemágnást. A magyar adóhatóság [APEH a szerk.] -tól eddig suszterek, gépjárműimportőrök, földbirtokosok, termelővállalattulajdonosok reszkettek Magyarországon. Az APEH inkasszója ezentúl tőzsdeispekulánsok jutalékátutalásait is leszívja. Izlandi állami pénzügyérek küldöttsége spórol hajójegyre, hogy Rotterdamból autóstoppal Magyarországra utazzon tanulmányozni Dr Kiss ötletét. A spekulánsoknak ezentúl bruttóban kell megadniuk a jutalékuk mértékét, ha a korábbi összegeket akarják zsebrevágni.

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenmedve.blog.hu/api/trackback/id/tr88777113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása