ingyenmedve

Tiszta álattkert! Álattnak van ingyen kedve. Eszonta a költő is. Várom a sültgalambot. Teve van kétpúpú, nekem elég a magamé is, ami én magam vagyok!

Friss topikok

  • milu vagyok:): Annyira igénytelen és ruppótlan a poszter stílusa, hogy a negyedik pontnál felfüggesztettem az olv... (2014.12.27. 23:52) KülönKRESZ buszsofőröknek
  • Vidéki: @ingyenmedve: Ne feledkezz meg arról sem , hogy Bokros a Budapest Bank vezéreként is bizonyított ... (2009.04.07. 09:37) Balfaszista jobbersajtó
  • Transzmoha: @ingyenmedve: köcce, megskubbantom (2008.12.28. 22:45) Fasza új blogötletem

Linkblog

Balfaszista jobbersajtó

2009.04.06. 07:58 | ingyenmedve | 5 komment

Címkék: balfaszjobberek

Többször írtam már félelmeimről az un "jobboldali sajtó"-val kapcsolatban. A múlt pénteki Magyar Nemzet azonban beadta a kulcsot a jobboldali újságírásnak:

A Bajnai megszorításainak hatása olyan lesz, mint Bokros csomagjáé volt

Ez a Magyar Nemzet agitprop cikkének lényege.

Akkor okés. Lehet menni kapálni, jobber újságíró fiúk-lányok! Húzhatja le a rolót a Magyar Nemzet. Hiszen Bokros csomagjának anno csak a borítékja, a tömegek által belátható, érzékelhető szociális része "bukott be" részleteiben. A lényegét végrehajtották, a munkát a Fidesz is folytatta 1998. után: a gazdaság stabilizálódott.

Ja, vagy úgy? Bajnai AKKORA szakember, mint Bokros? És a tavaly decemberi Gyurcsány-igérvény az EU-nak, meg ugyanaz kékben a "Reformszövetség " cimkéjével EGYENLŐ [=] csomag? Megszorításoknak nevezi a Bajnaival   face-esített Gyurcsány-terv porhintő, társadalmi feszültséget gazdasági jó hatás nélkül provokáló hülyeségeit (lásd építőipar rárohasztása az öszeomló ingatlanpiacra).

Ha ma lennének a választások, győzne a FIDESZ :   Belegondolni abba, hogy ezek fideszista a papírorgánumok, 80ezer össz-olvasóval szeretnének majd szembehaladni az ellenzéki kommunikációsviharral... 8-10 éve elavult eszközökkel, de főleg lózungokkal és klisékkel "támad"-nak a jobber újságírók, akiknek a krémje sem éri el a jóoldali, megfelelően nyaló sajtó középszereit. Egy jó papírújságra való jobber újságíró nincsen, elsősorban kommunikációs ön-tökönszúrásokban re-make-elnek, mint a Szili-fikázás, vagy az is, amit ideföl idéztem: följavítják egy   genya kis spekuláns  & stróman face-ét Bokros Lajoséhoz, szinte pénzügyi szakembernek. A jobbsi újságírás Bresztje lenne a "győzelem" az nékik! Az 1941. júliusi Vörös Hadsereget látom magam előtt, ahogy a német birodalmi hadigépezetre lóvontatású ágyúkkal, kétfedeles repülőkkel, szuronyrohammal mennek...

http://www.lindsayfincher.com/news/leningrad_1941_front.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenmedve.blog.hu/api/trackback/id/tr541048882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magyar-magyar szótár 2009.04.06. 08:56:06

korrektúra:
Szili-fikázás, vagyaz is - vagy az is (külön)
és 1941. júliusi

Vidéki 2009.04.06. 14:29:30

A szerző is a Bokrost fényezők hatalmas táborába tartozik.
Ha áldásos tevékenységüket ilyen intenzitással folytatják szentté, vagy boldoggá avatása is megtörténhet.
A Bokros kultusz építőinek csak azt kell nap, mint nap állhatatosan, pénzt nem kímélve és fáradságot nem ismerve a tömegek agyába sulykolni, hogy minden jót Bokros elvtársnak köszönhetünk. Egy csak egy legény van talpon a vidéken: Bokros elvtárs.

fruttipapir 2009.04.06. 19:42:13

vidéki paraszt

vagy Vidéki paraszt

vagy vidékiparaszt ?

Inygenmedve, melyik a helyes ???

;)

ingyenmedve 2009.04.07. 08:47:11

@Vidéki: Nem kéne eltássazni Bokrost. Persze nem Bokros egyedül volt. Hanem jópáran. Bokrost nem kell fényezni, pl a kurtítást a minisztériumában kezdte és fehér ötajtós III-as Golffal járt, amit ő vezetett. Hát, a poltikihoz tökhülye. Megsúgom, hogy Járai vagy Varga M ugyanazokat az, egyébként földihalandó számára észlelhetetlen és érthetetlen, húzásokat tette meg, mint Bokros.
Arról nem beszélve, hogy a mostani Bokros-köpködés Gyurcsánynak kedvez (tehát duplán hülyeség a jámbor jobboldaliaktól. A barmokra, akik pirosfehérsávos zászlók lengetésével meg köpködéssel támogatják Gyurcsányt, több szót sem érdemes...) Bokros nem volt bűnöző, Bajnai és Gyurcsány viszont spekuláns offshoreizáló bűnözők. Ez is nagy különbség. Bokros csomagja fájt ( az Alkotmánybíróság pl a polgárias jog-kezelés értelmében light-osította) de 2-3 év múlbva már pozitív hatását éreztük. Gyurcsány bűne nem csak az, hogy széjjeltrancsírozta, hanem az is, hogy egy életre legyalázta a reform szót is.

Vidéki 2009.04.07. 09:37:29

@ingyenmedve:
Ne feledkezz meg arról sem , hogy Bokros a Budapest Bank vezéreként is bizonyított már.
Áldásosnak egyáltalán nem nevezhető tevékenysége eredményeképpen a hatalmas értékű bankot 12 milliárd forint állami pénzzel kistaffírozva átadták a GE csoportnak. Hol bujkált az éji homályban akkor a „fényes szakértelem”?
süti beállítások módosítása