ingyenmedve

Tiszta álattkert! Álattnak van ingyen kedve. Eszonta a költő is. Várom a sültgalambot. Teve van kétpúpú, nekem elég a magamé is, ami én magam vagyok!

Friss topikok

  • milu vagyok:): Annyira igénytelen és ruppótlan a poszter stílusa, hogy a negyedik pontnál felfüggesztettem az olv... (2014.12.27. 23:52) KülönKRESZ buszsofőröknek
  • Vidéki: @ingyenmedve: Ne feledkezz meg arról sem , hogy Bokros a Budapest Bank vezéreként is bizonyított ... (2009.04.07. 09:37) Balfaszista jobbersajtó
  • Transzmoha: @ingyenmedve: köcce, megskubbantom (2008.12.28. 22:45) Fasza új blogötletem

Linkblog

Korunk Patyolat-ja

2008.12.03. 12:50 | ingyenmedve | Szólj hozzá!

Címkék: korunkpatyolatja

a fika BKV, a fos MÁV -de szar ez a blog ugye? De ha beszállnék a népsortba, megint állunk, madzag! -akkor jógyerek lennék. Na, de a lényeg-a-lényeg:

A BKV megszabadul a HÉV-től.

 A "kormány" [Gyurcsány, Bajnai, Szilvássy, Draskó' -labdaszedő Keller] ugyanis azzal a feltétellel segíti ki a BKV-t a köpedelemből, ha megszabadul a HÉV-től úgy, hogy átadja a MÁV-nak. A BKV-nak a teljes elővárosi közlekedést le kell adnia.. na, nem a vasba persze, mert annak az olimpia óta jelentősen megzuhant a felvásárlási ára. Mármint az ócskának...

Ez majd fincsi embléma lesz ugye? Össze Buliztuk Bazmeg!

Ez az ügylet erősen emlékeztet a BKV busz-szerelőinek a megoldásaira, amikor két rossz busz alkatrészeiből javítanak ki egy harmadikat.

Csakhogy! Itt a csokoládé a palacsintában! A túrósban. És azt tudjuk, hogy az erősebb kutya eszi meg a túrós palacsintát! Azt meg elfelejtenénk, hogy az ÖBB, miután simán megkaparintotta a MÁV teherfuvarozó és vagonjavító divízióját, véééletlenül majd egyedüli ajánlatevőként azon fogja észrevenni magát, hogy a személyszállítási MÁV-maradék is az övé? Ja, sooo? Az elővárosi vasúti [HÉV] közlekedéssel együtt?

így majd nyami lesz:A következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: „http://www.brawa.de/uploads/pics/Talent_trifft_Vorbild_1_2563.jpg”.

Mivel a lobbykutatásra nem telik a megélhetési bloggerek erejéből, meg kell várnunk a következő osztrák parlamenti választást, négy évet, hogy kiderüljön, ki lobbyzott az ügy sima lebonyolításáért és mekkora tarifáért. No, és a Vezérműtengely szaGfeltárói? Az index-nél sincsen kapacitás arra, hogy MOST derüljön ki, mely stróman kapja a bulipénzt? akarom mondani "sikerdíjat"?

A BKV most talán majdnem annyit, mintegy másfél millárdot nyer, ha leadja a HÉV-et.

Na ennél azért többet markolnak föl a ma még névtelen magyar "lobby"sták.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenmedve.blog.hu/api/trackback/id/tr80801383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása