ingyenmedve

Tiszta álattkert! Álattnak van ingyen kedve. Eszonta a költő is. Várom a sültgalambot. Teve van kétpúpú, nekem elég a magamé is, ami én magam vagyok!

Friss topikok

  • milu vagyok:): Annyira igénytelen és ruppótlan a poszter stílusa, hogy a negyedik pontnál felfüggesztettem az olv... (2014.12.27. 23:52) KülönKRESZ buszsofőröknek
  • Vidéki: @ingyenmedve: Ne feledkezz meg arról sem , hogy Bokros a Budapest Bank vezéreként is bizonyított ... (2009.04.07. 09:37) Balfaszista jobbersajtó
  • Transzmoha: @ingyenmedve: köcce, megskubbantom (2008.12.28. 22:45) Fasza új blogötletem

Linkblog

Győzike Forever

2008.12.02. 07:24 | ingyenmedve | Szólj hozzá!

Címkék: győzike

Vezérlő értelmiségünk, a hivatásos felzárkóztatók, a kisebbségekkel jáájjdemán toleránsok stb-stb egyként utasítják el a Győzike show-t. Furcsállom ezt a felületességet. A szájjaltoleránsok gyönyörű, ötvenöt esztendős USA-normakönyvekből a leginkább afro-amerikaiakra érvényes jógyerekbeszédeket copy-zzák. Amikor azonban a horror vacui a Brown Power-re nyit rá, akkor büdös? Mert egyébként coccojológiussaink benyithatnak egy kamatoltató, egy cocpoltépíttető királycsávó tízmilliós márványkonyhájába, mint a magát hülyének tettető ál-vajda-ál-jelölt Győzike tette? A királycsávó hülyének nézte le Győzikét -Győzike meg végül mégis paliravette a királycsávót. Mert láthatnánk egyébként a királycsávó asszonyát s lyányát, amint milliós fukszaikat csörgettvén hagymát vagdalna a pörkeőttheő?? Ejj, be kínyeskedő tud lenni György Péter eszteta úr is. Meg tik mind, blogoszferiális sznobok. Én aztán egy sznob ááálatt vagyok, nálam finnyásabb nem kell, nekem még Wim Wenders Berlin fölött... jében is giccses az angyal. Cigány a jógyerekeknek megfelelően stréber műsorban szalonképesen bűrcsizmában, csizmanadrágban, fejér ingben nagy varjúbajússzal lehet csak ábrázolni, melleta, a tűznél rózsásra habkődörmicéllette sarkacsú hosszúhajú, rózsaékes tarkaszoknyás cigánylyányok toporásznak? E' má döfné, mi?

Mint egykori cigánytanító, ugyan beidegesedem, amikor látom, hogy Virág még mindig cumizik: Igen megviselte a kislyányt az, hogy nem tudta eldönteni, szülei a show kedvéért játszák el a szakítunk-is-meg-nem ist vagy komolyan gondolják. Szemre halmozottan hátrányos helyzetűnek mondanám Virágot, heába forralja irígységemmel agyvérzsírszintemet Belya asszony ünneplős Q7-e. A Győzikesó csinálmányos műbalhék sorozata. Volt Győzike már álbeteg.. most álhentes volt.

Minden szappanopera fontosabb motívumainak lehet valóságalapja. Amikor Kiss Ramóna a Barátok közt sztárnője mellműtéten törte a fejét, a gonosz forgatókönyvírók (vagy inkább a story liner?) beleírták az általa megformált lány mellműtét-cirkuszát a sorozatba. Damu Roland keményen piáz? Nosza, nesze, bele is írják a Jóban, rosszban -ba Előd piálását...

Hahaha, Sztanyiszlavszkij-módszer a szappanoperahabosításban...

Gyeőzikéjék kifújásáról évek óta cikkeznek a szakkritikusok, száz résszel ezelőtt már a haláltusája vonaglásait vélték belelátni... Most Győző a szerepcseré játékot talált  ki, a testvérét celebesítvén maga beállt hentesnek. A tezsvér a valóvilágban valószínű beszólt az öcsikének, hogy e' semmi, ilyent ő is tud. Hiszen mink nem? Akik leböfögjük a képernyőről a bármelyarcot, leszóljuk a celebségeket, de a címlaprakerüléshez meg tótawériánussan jólcímezzük blogbejegyzéseinket, meg sómasztgóón? (MARGÓ:Az ember már bele se olvas a felütése alapján a Proszektúra álcímű Készenvett Habossüteményt Szeletelgető Vaníliaillatú Okoslány-blogba. Ha a Proszektúra blog írójának mutatnék a demokrácia hullájából egy szalonképesebb  alkatrészt, mondjuk  felsáldarabot, lelyókázná a tündikabátja mellyrészét.  Ha az a tótawériánusan "cseles" felütés, hogy a szlovákzsernyák ergya, akkor más konklúziója nem lehet, mint Tóta W-nek volt, hogyaszongya jól tette a szlovák rendőr, hogy a rendőri tömegkezelés világszabványát félerúgva tisztán, zsigerből és erős felindulásból a szakmai minimumot mellőzve vert agybafőbe tömegoszlatás, [provokátor]kiemelés, nackóletartóztatás helyett. )

Naná, hogy vééééletlenül a 40millkás Ferrarival ment be daógozni a húsüzembe, hooogyne alkudozott vóna a fénekkel (aki szerintem az alkalmazottja, minthogy Győzike sertéstenyésztő és húsipari mágnásmiska is...) hajnali 11órás kezdésről, "családi okokra" hivatkozva.

Nekem semmi bajom Győzikével, a show-val sincsen, nem kell filmesztetának lenni ahhoz, hogy a csinálmányok mögül egy semmi más módszerrel fel nem fogható valóságszeletre pillanthassunk.. már persze, aki akar... Nem Győzike, legfeljebb majd az onokája lehet a Brown Power Eddy Murphy-ja. Nálunk az önfelkent cigányfelzárkóztatók lesikoltoznának a vászonról egy afféle önkritikus játékfilmet, ami csak enyhe másolata is Eddy Murhy-jének. Hacsak nem Bóban Márkovity tutul benne, és nem Kusturica -féle folklórisztikusan... Mert ugye magyar filmben Gitáros Győző (nem a show-s, hanem a kerecsendi katonapajtásom) pengetné, oszt a' nem lenne olyan fajin...

http://www.origo.hu/i/0602/20060228gyozike.jpg

Királycsávók

-mert a baloldali csávó, az kultúr, mi?

Mert ezután a kézfogás után nem különös gonddal mosott kezet, ugye?

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenmedve.blog.hu/api/trackback/id/tr95799066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása