ingyenmedve

Tiszta álattkert! Álattnak van ingyen kedve. Eszonta a költő is. Várom a sültgalambot. Teve van kétpúpú, nekem elég a magamé is, ami én magam vagyok!

Friss topikok

  • milu vagyok:): Annyira igénytelen és ruppótlan a poszter stílusa, hogy a negyedik pontnál felfüggesztettem az olv... (2014.12.27. 23:52) KülönKRESZ buszsofőröknek
  • Vidéki: @ingyenmedve: Ne feledkezz meg arról sem , hogy Bokros a Budapest Bank vezéreként is bizonyított ... (2009.04.07. 09:37) Balfaszista jobbersajtó
  • Transzmoha: @ingyenmedve: köcce, megskubbantom (2008.12.28. 22:45) Fasza új blogötletem

Linkblog

offo: John Mayall 75 éves

2008.11.30. 07:21 | ingyenmedve | Szólj hozzá!

Címkék: mayall

Tegnap volt 75 éves annak a miacsudának, amit rock-nak nevezünk, a másik Angliai Apukája. A brit blues Egyik Apukája. A Másik Alexis Korner volt. Azt sokan tudják, hogy a Korner-óvodából jött föl a Rolling Stones (Marquee Club, powered by Alexis Korner). Ahogy Korner játsza az Every Day Everey Day Every Day  I Have The Blues -t, nem játsza úgy senki! Most azonban Mayallt ünnepeljük!

 A mester honlapotskája .

Azt jóval kevesebben tudják, hogy az egyébként kiváló grafikus Mayall Bluesbreakers-ében gyakorlatozott Eric Clapton, Peter Green és Mick Taylor, hogy csak a gitárosokat soroljam.

 

Kedvenc Mayall lemezem a [Bluesbreakers-szel:] The Diary of a Band. Vagy a Mayall play  Mayall: minden hangszeren ő játszik. Kedvenc Mayall koncertem az 1985-ös kisstadionbéli, aminek már a próbáján is ott lógtuk a lándzsás kerítésen  DrKóós bluestörténésszel, társammal a Puding zenekarban.  (A Puding egyetlen sikere a Tilos  megfelelőRádióban való szereplés, az 1985-ös koncertünket adták le az éccakai órán, 1998. februárjában, valószínű 6-7 hallgató álmait borzolván)

Mayall jó, és kész, és örök, meg minden.

Nézzétek ezt a képet és gondoljátok meg, a tudását olcsóan görög [filó]túristáknak áruló, Hermesz Triszmegisztosznak nevezett egyiptomi papcsávó mennyire beletrafált, amikor azt mondotta, hogy nincsen új a paplan alatt:

http://www.rocklibrary.com/images/EntityImages/1300/1347/John%20Mayall.jpg

 

 ezzel a face-szel ma is nyomulhatna. Az órája trendicsek!

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenmedve.blog.hu/api/trackback/id/tr32795681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása