ingyenmedve

Tiszta álattkert! Álattnak van ingyen kedve. Eszonta a költő is. Várom a sültgalambot. Teve van kétpúpú, nekem elég a magamé is, ami én magam vagyok!

Friss topikok

  • milu vagyok:): Annyira igénytelen és ruppótlan a poszter stílusa, hogy a negyedik pontnál felfüggesztettem az olv... (2014.12.27. 23:52) KülönKRESZ buszsofőröknek
  • Vidéki: @ingyenmedve: Ne feledkezz meg arról sem , hogy Bokros a Budapest Bank vezéreként is bizonyított ... (2009.04.07. 09:37) Balfaszista jobbersajtó
  • Transzmoha: @ingyenmedve: köcce, megskubbantom (2008.12.28. 22:45) Fasza új blogötletem

Linkblog

ÖBB -eladó!

2008.12.04. 07:31 | ingyenmedve | Szólj hozzá!

Címkék: obb

Eladó gyári szalonállapotban, zsírúj-ból szakszerűen kikonzerváltan, lágyviasszal leápolt ötletem mélymagyar népsportokat kedvelő, pl MÁV-fikázó vagy BKV-gernyózó ötletszegény blogereknek az

Össze

Buliztuk

Bazmeg

Azaz ÖBBA következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: „http://www.dumjahn.de/gfx/kursbuch/rail_oebb_alt.jpg”.

 

 

-blognév. Tartalmi LINE-ja: Minden jellegzetesen mélymagyar privatizációra alkalmassá tétel, Nemzeti Nagyvállalat tudatos lepusztítása privatizáció előtt. Pl a MÁV estei: hogyan, milyen formában hagyták lepusztulni a MÁV vezetői, valamint a minisztérium közé ékelt két sóhivatal főnökei (egyik, a vasúti főembere az Antal Dánilel néven közismert ártatlanarcú bloggerfiú) az állami vasúttársaságot. (Legújabb hír: a HÉV -nek a MÁV kezére, vagyis az ÖBB-hez focizása...)

 

Van téma bőven a Mátrai Állami Gyógyintézet -től az OPNI-n által.

Kap pillangós és törpés meg csillagos nyomdát az a blogger, aki föltárja a HOSPINVEST MSZP-s ÉS FIDESZ-es kapcsolatait is!

Az ÖBB legpompibb példájának feladványa: Egyik Nagy Pártunk az állami nagyberuházások nyerteseitől 40%-ot nyúlt le. A Másik Nagy Párt 15%-ot. (Ezt egalizálta ki Dávid  Ibolya még rosszjobboldali korában 30-30%-ra) Aki megfejti, hogy melyik A Harmadik Párt, amelyiknek csak 10% sáp jutott, Hókuszpók -nyomdát kap. (Öt Törpapa nyomda egy Törpilla, tíz Törpilláért egy Tóta W sexymaci couplet jár...)

Meg lehet picit állni a mosonmagyaróvári MOTIM -nál is, aminek a vételárát -tudniillik a MOTIM veszélyeshulladékainak elhelyezését- máig nem egyenlítette ki a schneidige & tüchtig tulajdonosa.

 

Orbánbányákat orbánszülőkkel és orbánné-lovardákkal egybeszántva sóval behinteni!

 

Az ötlet ára 2 két békebeli Ft, amit kérek a BlogPontHu Sültgalambsütödéjé-nek átutalni, az legyen a kávépénzük jövő decemberig.

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenmedve.blog.hu/api/trackback/id/tr88802858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása