ingyenmedve

Tiszta álattkert! Álattnak van ingyen kedve. Eszonta a költő is. Várom a sültgalambot. Teve van kétpúpú, nekem elég a magamé is, ami én magam vagyok!

Friss topikok

  • milu vagyok:): Annyira igénytelen és ruppótlan a poszter stílusa, hogy a negyedik pontnál felfüggesztettem az olv... (2014.12.27. 23:52) KülönKRESZ buszsofőröknek
  • Vidéki: @ingyenmedve: Ne feledkezz meg arról sem , hogy Bokros a Budapest Bank vezéreként is bizonyított ... (2009.04.07. 09:37) Balfaszista jobbersajtó
  • Transzmoha: @ingyenmedve: köcce, megskubbantom (2008.12.28. 22:45) Fasza új blogötletem

Linkblog

Csokitojást nyomizott a Miki bá'

2008.12.09. 11:40 | ingyenmedve | Szólj hozzá!

...ráadásul lejárt szavatosságút. Ám ez a hír sem valami friss. De nem is kacsa ez, gyerekek! Méghozzá a budapesti rendőröknek kiosztott mikuláscsomagokban voltak csoki nyuszitojások. Hab a meglepett rendőrök torkán, hogy ráadásul lejárt szavatosságú csokitojásokat kaptak. Gyököt von a hír értékéből, hogy a csomag szavatossági ideje viszont akkor jár majd le (cimke szerint) amikor a Nyuszi megtojja a nyilván csokimikibácsikat a családos-gyermekes rendőröknek Húsvétra. A blogoszférában 3 nap egy esztendő -tegnap, amikor még viszonylag friss lett volna ez a hír, eszem ágába nem áltt bejegyzést pincsizni belőle. Itt van ez az nagyjából ezer, jólíró, ötletszegény kommunikációszakos jógyerek, hátha valamelyiknek eszébe jut. Mért piszkáljam én ki a mazsolát a kalácsukból?

Az az elgondolkoztató, hogy ez a közállapotokra jellemző hír mért nem durrant nagyobbat? Az igaz, hogy a Központi Kommunikácó nem nyomatta. A Mindenhatoooooo találatai elsőoldalon a haon[Hajdú-Bihar Megyei Napló on-line] a velvet-pont-hu meg a rendőrszakszervezet, meg hun-előtagú portálok - ilyen helyekre ingyenmedve nem kufircol be körmöcskéivel. A hun-izé-degáz meg kuruc-in-fos portálok horrorra akadni vágyó, önborzoláson élvezkedő jógyerekeknek valóak, akik témaszegénységben senyvednek.

Utána se kell járni, valamilyen csókos havernak osztotta le a BRFK Miki bá'ja a zsíros melót, a mikizacsik teletőtését. Oszt a haver így oldotta meg, óccsójan szerzett húsvétitojásokat. azzal volt a szerencsés nyertes, hogy hülyerendőr majd hazaviszi a kölykének. Oszt akkó' jó nemlátja meg, a gyerek meg majd benyamizza. Mert a gyerek, na, az aztán olyan, hogy akár frissiben is fogacskáját vájja gagyi, tortabevonóból nyomizott műcsokitojásba!

A rendőrök a friss leosztásban úgyis a bűnös réteg. Mindenki bűnös, aki Jó Kormány ellen rossz-sztrájkot hirdet vagy abban rész vesz. Bolon'mávos, szemétbékávés, hűűllyerendőr, ugyibár. Nembeszélve a pedag'okról, a vallásosok közül a katolikusokról [és a nyilasfeszületes Hegedűs Lóriról, a refi egyház is kap néha a szórásból] ésígytovább, amenyi bűnösréteg csak van.

De hagy rázzam már meg pofaszalonnámat egy jellegzetesen highfejértelmiségi akcentű kérdőmondatban: Hogy is lett bűnösréteg A nehéz Őszi Napok [2006. szeptember-október] hőseiből? A Zsanett-ügy tett be nekik?  Vagy csak a rossz-sztrájkra-hajlandóság?

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenmedve.blog.hu/api/trackback/id/tr31812456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása